Minirenseanlæg fra entreprenør med 35 års erfaring

Hvis du gerne vil have installeret et minirenseanlæg af professionelle fagfolk, der har 35 års erfaring bag sig, er du kommet til det rette sted. Vi arbejder hovedsageligt for kunder i Helsinge, Græsted og Nordsjælland. Et minirensningsanlæg forbedrer rensning af dit spildevand, og du skal altid huske at ansøge din kommune om etablering og udledningstilladelse, før arbejdet går i gang.

Med Bent V. Nielsens mange års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at vi holder et fagligt højt ambitionsniveau, der kommer dig til gode. Vi sørger altid for en tæt dialog med vores kunder, så vi kan imødekomme lige præcist dine behov og ønsker – og inden for et budget, som matcher dig.

Derfor skal du vælge et minirenseanlæg

Der er mange gode grunde til at vælge denne type anlæg. Uanset hvilket variant du vælger hos os, kan du være sikker på, at alle opfylder de danske krav til rensning af spildevand. Vi installerer hurtigt og nemt, og anlægget er ofte yderst billigt i drift for dig.​

Prisen på et minirenseanlæg varierer, afhængig af hvilken model du vælger, samt hvor mange arbejdstimer vi skal bruge på at installere det.

Vores priser er altid konkurrencedygtige, men vi går aldrig på kompromis med kvalitet og service på hverken materialer eller udført arbejde. Vores medarbejdere står altid til din rådighed, hvor de vejleder og guider dig til at træffe den rette beslutning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores minirenseanlæg og installation af disse. Vi sidder altid klar ved telefonen eller tasterne til at hjælpe dig.

Ring til os på telefon 48 79 63 27, eller skriv til e-mail info@bvn-as.dk.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Moderne entreprenørfirma​

+35 års erfaring​

Høj kvalitet i udførelse af alle typer opgaver​

​Firmainformation

ENTREPRENØR BENT V. NIELSEN A/S

CVR: 68289513

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 48 79 63 27

E-mail: info@bvn-as.dk